Grønspætter på grønsværen

En attraktiv fugl i landskabet. En glad fotograf. En højere enhed. Klik for et større billede.

Jeg skriver på et blogindlæg om alle fokusindstillingerne på et Canon dSLR, og det er i færd med at blive en længere smøre. Men bloggen skal jo ikke gå helt i stå af den grund, så her kommer lige en serie fra et herligt møde med en af vores allermest sky fugle fra den hjemlige andedam. De er faktisk så sky at det, før denne mindeværdige eftermiddag, aldrig var lykkedes mig at komme bare nogenlunde på skudhold af en. Det blev der heldigvis lavet om på.

Billederne er taget med EOS 7D II med EF 500 L IS USM og TC 1.4 II. Auto iso på det meste, og vekslen imellem One Shot og AI Servo, alt efter om fuglene sad nogenlunde stille eller var i bevægelse. Bemærk at der er mindst to forskellige individer på billederne; en voksen han og en hun/yngre fugl.

Der kom så også lige en Misteldrossel Turdus viscivorus forbi, det synes jeg var udmærket!

Husk at klikke på det første billede i galleriet for at se billederne i stor størrelse, og overvej at daske til f11 for kun at have billeder på skærmen.